J Lindeberg, ett sportigt märke som har sin största butik i Stockholm

J Lindeberg är det största svenska modemärket inom golf, skid och fritidskläder. I deras sortiment hittas allt som gör en trevlig och trendig dag på golfbanan till något alldeles extra. Eller kanske kommer just de nya kläderna från J Lindeberg som du just inhandlat redan att sitta på din kropp på väg hem från shoppingrundan i Stockholm. Det är just den rätta staden att kika efter J Lindeberg kläder, och finna den just senaste kollektionen av nya sportiga kläder som passar att ha på sig vid vilket tillfälle, och vid vilken tidpunkt som helst. Det är också i Stockholm J Lindeberg fick sin födelse av skaparen med Johan Lindeberg, som numera har sprungit vidare och är chefsdesigner för Justin Timberlakes klädmärke William Rast.

Som ett naturligt steg så finner vi då en alldeles speciell J Lindeberg designerbutik i Stockholm på Biblioteksgatan 6 nära Östermalms Torg. Denna butik är ett måste för alla som ska inhandla kläder från J Lindebergs kollektion. Naturligtvis så är detta hela Lindeberg koncernens flaggskeppsbutik och huserar över hela två plan. På det första planet hittar vi J Lindebergs unika och stilrena sportkollektion. Vi finner också denimkollektionen och mainkollektionen där vi genast finner de där speciella jeansen med den perfekta passformen eller den lösa och lediga, och kanske det mest kända plagget i J Lindebergs kollektioner, pikéskjortan. På den första våningen hittar vi allt som är färdigt att köpa och de plagg som även kan hittas på andra delar runt omkring i modebutiker som sätter värde på märken med bra kvalitet och design. På våning två hittar vi något så ambitiöst som en skrädderiavdelning. Här kan du precis som i den lilla butiken, lång tid tillbaka, köpa en kostym som skräddarsys efter din kropp. Ett perfekt sätt att marknadsföra sitt varumärke, genom att ge tillbaka något till alla kunder som söker perfektion.

J Lindeberg har helt plötsligt inte bara en helt underbar kollektion, utan har i och med sitt andra våningsplan väckt upp ett yrke som vi nästan trodde hade utdött, den personliga skrädderikonsten. I övrigt så hittas J Lindeberg runt om i Stockholm mest fashionabla mode butiker och större butiker såsom det alltid lika proppade och kvalitetsmedvetna Nordiska Kompaniet. J Lindeberg hittas också på Åhléns, Klarabergsgatan 50 i Stockholm. Just denna Åhléns butik fortsätter att förbrylla med sitt stora sortiment av kvalitetsmode. Så även med J Lindeberg som naturligtvis finns med i denna Åhléns butiks sortiment. Letar du efter mysiga gallerior så finns det även gott om det i Stockholom, och de flesta av klass som har medvetenhet och kunskap om modevärlden har säkerligen en butik som saluför J Lindeberg, och även många fler av modevärldens bästa. I Stockholm finns även J Lindeberg att hitta i de flesta golfbutiker där det säljs kvalitetsvaror, och de är ju just det som gjort J Lindebergs produkter till vad de är idag. Som vi dock tidigare sagt, så är du bara ute efter J Lindeberg så finns det bara ett val. J Lindebergs flaggskeppsbutik i Stockholm